Algemene voorwaarden .

Wanneer je akkoord gaat met de offerte, geef je automatisch aan dat je de volgende algemene voorwaarden accepteert. De voorwaarden vind je ook terug bij de digitale offerte. 

Gegevens

Oh So Pretty Party
Burgemeester de Bruinelaan 68B
3331 AG Zwijndrecht (dit is geen bezoekadres)

Contact altijd per mail
[email protected]yparty.com

BTW: NL003888841B44
KVK: 56967527

Oh So Pretty Party is een creatieve studio gerund door Heleen (hierna ook vermeld als ‘wij’, ‘ons’ en ‘onze’). Deze website is een portfolio van projecten uitgevoerd op aanvraag en vanuit onszelf. Alle online diensten die hier worden aangeboden vallen onder deze algemene voorwaarden en privacy regels. 

Algemeen

Betaling

Na akkoord op het digitale ontwerp ontvang je een digitale factuur. Deze is eenvoudig te voldoen via de handige betaallink of je kunt een bankoverschrijving doen op het vermelde rekeningnummer. Na betaling wordt het drukproces gestart.

Verzending

Pakketten worden verzonden met Post NL. Hier gelden de tarieven van Post NL. Wanneer het pakket is verzonden, zijn de leveringsvoorwaarden van Post NL van toepassing.

Als plaats van levering geldt het adres dat jij aan ons bekend hebt gemaakt als afleveradres. De kaarten en/of toebehoren kunnen in meerdere mailings worden verzonden. Hier word je altijd van op de hoogte gebracht.

Levertijden

De levertijd van pakketpost binnen NL bedraagt 1-2 werkdagen. Deze levertijd is slechts indicatief. Overschrijding van deze termijn geeft geen recht op kortingen/vergoedingen of het annuleren van de bestelling. Tenzij deze zodanig wordt overschreden dat er redelijkerwijs niet kan worden verwacht de overeenkomst in stand te houden.

Na akkoord op het definitieve ontwerp worden de kaarten in productie genomen.  De levertijd kan verschillen per kaart in verband met de gekozen druktechniek. Wij informeren je over de verwachtte levertijd. 

Retouren

Helaas is het niet mogelijk de op maat gemaakte kaarten te retourneren of een terugbetaling te eisen. Ons doel is om samen met jou tot het gewenste resultaat te komen. Tijdens de ontwerpfase zijn er dan ook meerdere feedback momenten.

Voortijdige beëindiging

Indien de opdracht na een overeenkomst voortijdig wordt beëindigd, zal de klant tenminste de verrichte werkzaamheden (ontwerpkosten) en/of gemaakte kosten dienen te vergoeden.

Geboortekaarten / trouwkaarten

Aanvraag

Een aanvraag start bij het invullen van het contactformulier op de website. Aan de hand van deze gegevens ontvang je van ons een vrijblijvende offerte, met een eerste preview of moodboard voor jouw unieke kaart. De opdracht wordt in samenspraak ingepland na akkoord op de offerte. Hierna gaat de ontwerpfase van start. 

Zorg ervoor dat het e-mailadres dat je doorgeeft bij jouw aanvraag correct is. Dit is het e-mailadres dat wordt gebruikt voor alle communicatie. 

Ontwerp

Het ontwerp voor jouw kaart wordt op maat gemaakt. Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een schets van de kaart en toebehoren. Met jouw feedback passen wij de kaart aan tot deze naar wens is. 

Ontwerpfase
De looptijd voor een op maat gemaakte kaart neemt tijd in beslag. Doe daarom tijdig een aanvraag via het contactformulier. Voor een geboortekaartje geldt een doorlooptijd van ± 6-8 weken. Voor een trouwkaart geldt dezelfde looptijd, echter wil je de uitnodigingen vaak ook 2 maanden van tevoren uitsturen.

Wanneer de planning voor ons niet haalbaar lijkt, zullen we dit melden en de aanvraag annuleren.  

Aanpassingen
Standaard zijn er 3 aanpassingsrondes inbegrepen. Mochten er meerdere aanpassingen nodig zijn dan is het mogelijk een ronde bij te boeken à € 35,00 per ronde. We zullen altijd corresponderen hoeveel rondes er zijn verbruikt. 

Na goedkeuring van het digitale ontwerp ontvang je de factuur en na betaling worden de kaarten gedrukt. 

Alle toegestuurde bestanden, samples of proeven die worden uitgewisseld, zijn voor jouw persoonlijk gebruik en dienen enkel ter inzage. Ieder ander gebruik wordt beschouwd als een schending van onze intellectuele eigendomsrechten. 

Digitaal bestand
Een digitale versie van de kaart is enkel te verkrijgen tegen betaling. Je ontvangt dan een .jpeg bestand die je gemakkelijk per mail of whatsapp kunt versturen. 

Je hebt geen recht op het originele werkbestand. Ook kunnen wij de gebruikte lettertypes, op maat gemaakte patronen etc. niet delen om zo onze ontwerpen te beschermen. 

Wil je iets bij een andere leverancier laten afdrukken? Laat dit dan tijdig weten, wij zorgen voor een vector bestand waar jouw leverancier dan mee vooruit kan. Afhankelijk van de gemaakte aanpassingen, kan er een toeslag in rekening worden gebracht. 

Drukwerk

Kleurverschil

Bij drukwerk wat op verschillende momenten wordt besteld kan er minimaal verschil optreden in formaat, kleur en uitwerking, de klant accepteert deze eigenschappen. (Denk aan proefdruk – definitief drukwerk of een nabestelling). 

Aansprakelijkheid

Wanneer je het drukwerk hebt ontvangen, controleer deze dan zorgvuldig. Mocht er iets mis zijn, laat dit dan binnen 2 dagen na ontvangst aan ons weten. 

De laatste versie dient altijd door jou gecontroleerd en geaccepteerd te worden voordat de kaarten worden afgedrukt. Als er door ons een drukfout werd gemaakt, zullen we het drukwerk opnieuw laten drukken. 

Als er een spellingsfout of andere fout is die door jou werd goedgekeurd bij de laatste digitale controle of proefdruk, kunnen de kaarten opnieuw worden gedrukt tegen betaling. 

Proefdrukken

Controleer de proefdruk goed. Staat alles er op, maar ook; spelling, vormgeving, formaat, kleur en leesbaarheid. Na het zien van de proefdruk zijn er nog kleine aanpassingen mogelijk. Deze kleine aanpassingen horen bij de derde ronde. 

Iedere gemaakte proefdruk wordt in rekening gebracht. Let er op wanneer de set uit meerdere kaarten bestaat dit door de drukker als een losse proefdruk wordt gezien. Dus 1 kaart = 1 proefdruk, 2 kaarten = 2 proefdrukken. 

Ambachtelijk drukwerk

Sommige drukwerk technieken lenen zich niet voor het maken van een proefdruk. Dit wordt altijd vooraf vermeld. Wel kun je dan een full colour proefdruk ontvangen, om de inhoud, spelling, vormgeving, formaat en leesbaarheid te controleren. 

Kleuren

We streven ernaar de kleuren die in onze uitingen (website en socials) worden weergegeven zo nauwkeurig mogelijk weer te geven. Toch kunnen we niet garanderen dat de afgedrukte kleur er precies zo uitziet als de kleur op jouw scherm.

Wil je de kleur in het echt beoordelen, dan raden we altijd aan de persoonlijke papieren proefdruk af te nemen. 

Auteursrecht en rechten van intellectuele eigendommen

Maatwerk dat in opdracht wordt gemaakt, blijft auteursrechtelijk eigendom van Oh So Pretty Party en mag niet worden gebruikt voor andere doeleinden.

Op alle on- en offline producten, ontwerpen, foto’s en teksten van Oh So Pretty Party rust auteursrecht. Deze ontwerpen mogen op geen enkele wijze worden nagemaakt, vermenigvuldigd en/of verspreid zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vooraf.

Worden de ontwerpen van Oh So Pretty Party (of delen daarvan) overgenomen, volstaan wij het recht een boete te sturen met een minimum tarief van € 200,00 per gekopieerde uitwerking.

Wij behouden het recht om de gemaakte ontwerpen of delen daarvan op te nemen in de collectie. Dit betekent dat de gemaakte ontwerpen inspiratie kunnen zijn voor nieuwe klanten die een kaart willen gebaseerd op het ontwerp wat zij op de site hebben gezien. 

Credits

Leuk als je iets van deze site wilt delen. Doe dit wel op de juiste en eervolle manier. Door erbij te vermelden dat het beeld en ontwerp werd gemaakt door Oh So Pretty Party met een link naar onze website of het oorspronkelijke bericht. 

Communicatie doeleinden Oh So Pretty Party

Alle auteursrechten van de gemaakte kaarten behoren tot Oh So Pretty Party. Dit betekent dat we de gemaakte ontwerpen kunnen delen op onze website, nieuwsbrieven en social media kanalen, zoals Instagram en Pinterest. Hierbij zullen persoonlijke- en naw gegevens onleesbaar worden gemaakt.

Wanneer je liever niet hebt dat het voor jouw gemaakte ontwerp wordt gedeeld, kun je dit ten alle tijde bij ons aangegeven via [email protected]

Door jou toegestuurd beeldmateriaal – zoals foto’s van de kaarten in huis of de kaart met jullie kleintje – kunnen we ook delen. Geef bij het versturen van deze foto’s duidelijk aan of dit alleen voor ons is bedoeld of dat we het beeld ook mogen delen in onze communicatie. 

Privacy

Welke gegevens worden er verzameld en waarom?

Wanneer je de site bezoekt, worden er gegevens vastgelegd. Bijvoorbeeld hoeveel bezoekers er zijn geweest en vanaf welke pagina ze zijn doorverwezen. Gegevens die hierbij vastgelegd kunnen worden zijn informatie over je apparaat, je besturingssysteem of het tijdstip waarop je onze site / shop hebt bezocht.

Deze gegevens gebruiken wij voor onze statistieken. Hiermee krijgen wij inzicht in de wensen van de bezoekers. Voor deze analyses en het verzamelen van deze gegevens worden cookies geplaatst.

Cookies zijn kleine bestandjes waar de informatie in wordt opgeslagen zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Ook kunnen wij bijvoorbeeld zien dat je ons weer bezoekt. Wanneer je onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij wordt gevraagd om jouw akkoord voor het gebruik van deze cookies.

Wanneer je contact met ons opneemt

Je kunt contact met ons opnemen per mail: [email protected]
of je kunt het contactformulier op onze site invullen. De persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt om je van dienst te kunnen zijn, de opdracht te verwerken en je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

Bijzondere gegevens

Naast de gebruikelijke naw-gegevens verzamelen we ook een aantal bijzondere en persoonlijke gegevens. Dit zijn de gegevens die we plaatsen op de ontwerpen van het geboortekaartje of de trouwkaart.

De bijzondere persoonsgegevens worden alleen intern gebruikt en niet doorgegeven aan andere organisaties. Het is mogelijk dat we een foto plaatsen op onze site of social media van het ontwerp. Ter inspiratie voor andere bezoekers of om onze nieuwste ontwerpen te laten zien. Hierbij zullen we altijd de persoonsgegevens onleesbaar maken. Mochten jullie hier niet mee akkoord gaan, laat dit dan weten. Dan zorgen wij dat het kaartje niet voor deze doeleinden gebruikt wordt.

Hoe lang bewaren we de gegevens?

Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld. Zo moeten we de facturen, met daarin je persoonsgegevens, 7 jaar bewaren. We houden ons aan deze wettelijke termijnen.

Met wie delen we de gegevens?

Alle hieronder genoemde bedrijven zijn partners om jouw opdracht zo goed mogelijk te verwerken. Ook zij hebben te maken met dezelfde privacy voorwaarden van de Europese Unie en handelen naar de afspraken over de beveiliging en geheimhouding van jouw persoonsgegevens.

Drukkerij voor de directe verzending van pakketten
PostNL
voor de verzending van de pakketten
Moneybird voor het versturen van offertes en facturen
Mollie is de internetkassa wanneer je betaalt via de betaallink op de factuur
KNAB is onze bankrekening waar de betalingen uiteindelijk op worden bijgeschreven

Gegevens voor social media

Deze social media kanalen gebruiken wij om te inspireren en geeft de mogelijkheid om met ons in contact te komen.
Facebook / Pinterest / Instagram. De beheerders van deze diensten verzamelen ook jouw persoonsgegevens.

Hoe zijn de gegevens beveiligd?

Om je privacy te beschermen, maken wij gebruik van de beveiligde verbindingen waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.

Recht op inzage en correctie

Eventuele (on)juiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Wanneer je toegang wenst tot deze informatie of de persoonlijke gegevens wenst te verbeteren kun je dit verzoek sturen naar [email protected] en zullen we binnen 4 weken dit verzoek verwerken.

Heb je een klacht over hoe we met je persoonsgegevens omgaan, meldt dit dan eerst bij ons via [email protected] We zoeken dan samen met jou naar een oplossing.

Daarnaast heb je als bezoeker van onze site het recht een online klacht in te dienen bij de “Autoriteit Persoonsgegevens” (www.autoriteitpersoonsgegevens.nl)