geboortekaartje met babyfoto

Wat kost een geboortekaartje?

De kaart voor de geboorte van jouw kindje of jouw bruiloft wordt op maat gemaakt. Jouw wensen hebben invloed op de prijs van de kaarten. Hoeveel stuks kaarten wil je versturen, welke papiersoort kies je en welke druktechniek of afwerking? 

 

Semi-custom

ontwerp geboortekaart vanaf

€ 200

  • bestaand ontwerp personaliseren
  • kleuren en tekst aan te passen
  • digitaal voorstel + 2 aanpassingsrondes

prijzen zijn incl. 21% btw
excl. drukwerk, enveloppen
en andere accessoires

Custom made

ontwerp geboortekaart vanaf

€ 285

  • uniek ontwerp voor jouw kleintje
  • onbeperkt aanpassingen
  • tot de kaart naar wens is

prijzen zijn incl. 21% btw
excl. drukwerk, enveloppen
en andere accessoires

Veelgestelde vragen

De prijs van een geboortekaartje hangt af van verschillende factoren. Hoeveel stuks kaarten wil je versturen, welke papiersoort kies je en welke druktechniek of afwerking zie je graag terug? 
Daarom is het moeilijk om een vaste prijs te hanteren. 

Wat wel vast staat zijn de ontwerpkosten. Hier worden de kosten voor het drukwerk, de enveloppen (andere accessoires, zoals paperclips of touw), een proefdruk en de verzendkosten bij opgeteld. 

Heb je een specifiek idee over hoe jouw kaart eruit komt te zien? Vraag dan een offerte aan voor een prijsindicaties van jouw geboortekaartjes. 

 

Ontwerpkosten zijn de kosten voor het maken van de (meerdere) ontwerpvoorstellen en de aanpassingsrondes om de kaarten naar wens te maken. Vervolgens worden de schetsen  zorgvuldig omgezet naar drukklare bestanden. Alle handelingen en bemiddeling met de drukker voor het produceren van de kaarten vallen onder de ontwerpkosten. 


Bij een semi-custom ontwerp gaan we uit van een Oh So Pretty Party ontwerp die je hebt gezien op de site of onze socials. Dit ontwerp passen we aan met de naam van jullie kindje en jullie gegevens. In de kleuren die bij jullie passen.

Een custom made ontwerp start vanaf een blanco vel. Waarbij we je wensen omzetten naar een persoonlijk en uniek geboortekaartje, speciaal ontworpen voor jouw kleintje. 

 

Ook al lijkt het soms alsof enkel de naam hoeft aangepast te worden en wat gegevens op de achterzijde, blijkt dit in de praktijk nooit het geval. Een naam bestaat misschien uit minder letters, waardoor de ruimte op de kaart niet in evenwicht is en dan worden er toch meer voorstellen gedaan om de kaart in balans te maken. Of misschien is de naam in het lettertype niet goed leesbaar.

Al deze ‘kleine’ aanpassingen worden met zorg gemaakt. Daarop volgen de aanpassingsrondes, waarbij we de kaart verder naar wens maken.

En vervolgens worden de ontwerpen zorgvuldig omgezet naar drukklare bestanden. Zodat de drukker deze zo snel mogelijk en zonder extra kosten kan verwerken. Al deze handelingen vallen onder de ontwerpkosten. 

Wil je ook een stijlvol ontwerp laten maken
voor jouw bijzondere moment?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials