Geboortekaart met illustratie van eigen huis

Murphy

Een geboortekaart met een handgetekende illustratie van het huis waar jullie kleintje geboren is.
geboortekaart met illustratie van eigen huis
geboortekaart met illustratie van eigen huis
geboortekaart illustratie huis

De vader van Murphy tekende het huis waarin zij wonen. Zo is de geboortekaart altijd een heel persoonlijk aandenken aan de plek waar de kleine is geboren en opgegroeid.

De tipi-kaart blijft uit zichzelf staan. En omdat we aan de ene kant de naam stijlvol plaatsten en op de andere zijde een handgetekende illustratie te zien kun je het kaartje op iedere manier neerzetten. Degene die het kaartje ontvangen, kunnen zelf kiezen waar ze graag naar kijken.


Formaat

148×105 mm

papiersoort

Colorplan Mist 350 grams

Drukwerk

full colour

set

tipi geboortekaart met envelop

Hoe werkt het .

Heb je een kaart gezien die je aanspreekt of denk je dat de stijl past bij de ideeën voor jouw bijzondere moment? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.

Op basis van het ingevulde formulier ontvang je een uitgebreide offerte met een preview of moodboard. Na akkoord op de offerte en preview gaat de ontwerpfase van start.

Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een voorstel voor de kaart, envelop en accessoires. Met jullie feedback maak ik de aanpassingen om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Er zijn 3 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp en proefdruk (enkel bij digitaal drukwerk) is goedgekeurd stuur ik de factuur. Zodat de voorbereiding, zoals inkopen van materialen, kan worden gestart. In het geval van een geboortekaartje kunnen de enveloppen al eerder toegestuurd worden.

Na akkoord op het finale ontwerp worden de kaarten gedrukt. Wanneer de kaarten gereed zijn, zal de drukker deze versturen via de PostNL pakketservice.

Dit duurt ± 2-3 werkdagen bij standaard drukwerk. Ambachtelijk drukwerk en speciale afwerkingen duren langer, ± 5-7 werkdagen.

Ook jouw mooie moment vieren
met een persoonlijke kaart?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials