geboortekaart met boog

Geboortekaart met boog

Nisa

Een minimalistische geboortekaart met boog vorm in zachte naturel kleuren.
geboortekaart boog
minimal geboortekaart met boog
naturel geboortekaart met boog

Een geboortekaart met boog in zachte naturel kleuren. Door de boogvorm wordt een minimalistisch ontwerp toch een heel bijzonder geboortekaartje.

De geboortekaarten worden op maat gemaakt. De kleuren en teksten zijn altijd aan te passen naar wens. Bij ieder kaartje kunnen er ook toevoegingen worden gedaan om de geboorte in stijl te vieren. Zoals labels en stickers voor de doopsuikers. Of een geboortebord of vlag om in de buurt te laten weten dat jullie kleintje er is.


Formaat

148×105 mm

papiersoort

Old Mill 350 grams

Drukwerk

full colour + kapvorm

set

geboortekaartje met boog en envelop

Hoe werkt het .

Heb je een kaart gezien die je aanspreekt of denk je dat de stijl past bij de ideeën voor jouw bijzondere moment? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.

Op basis van het ingevulde formulier ontvang je een uitgebreide offerte met een preview of moodboard. Na akkoord op de offerte en preview gaat de ontwerpfase van start.

Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een voorstel voor de kaart, envelop en accessoires. Met jullie feedback maak ik de aanpassingen om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Er zijn 3 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp en proefdruk (enkel bij digitaal drukwerk) is goedgekeurd stuur ik de factuur. Zodat de voorbereiding, zoals inkopen van materialen, kan worden gestart. In het geval van een geboortekaartje kunnen de enveloppen al eerder toegestuurd worden.

Na akkoord op het finale ontwerp worden de kaarten gedrukt. Wanneer de kaarten gereed zijn, zal de drukker deze versturen via de PostNL pakketservice.

Dit duurt ± 2-3 werkdagen bij standaard drukwerk. Ambachtelijk drukwerk en speciale afwerkingen duren langer, ± 5-7 werkdagen.

Ook jouw mooie moment vieren
met een persoonlijke kaart?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials