geboortekaartje met letterpers

Geboortekaart met letterpers

Levi & Gijsje

Letterpers is een mooie ambachtelijke druktechniek, waarbij de opdruk verdiept in de kaart ligt.
letterpers geboortekaart
geboortekaart meisje letterpers
geboortekaart letterpress

Door middel van een stempel wordt de opdruk in de kaart geperst. Hierdoor ligt de tekst dus verdiept in de kaart. Wanneer je met je vingers over de kaart glijdt, voel je de opdruk dan ook echt in de kaart. Helemaal fijn als je dan ook nog eens zacht katoen papier gebruikt.

De kaarten zijn aan te passen naar wens. Zo kunnen we kiezen voor een andere kleur opdruk of gekleurd papier als achtergrond. Het is mogelijk om een geboortekaart in meerdere kleuren te drukken in letterpers. Je krijgt dan per kleur een nieuwe drukgang. De kleuren worden 1 voor 1 aangebracht.

Formaat

148×105 mm

papiersoort

Gmund Cotton 600g

Drukwerk

letterpers

set

letterpers kaart met bijpassende envelop

Hoe werkt het .

Heb je een kaart gezien die je aanspreekt of denk je dat de stijl past bij de ideeën voor jouw bijzondere moment? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.

Op basis van het ingevulde formulier ontvang je een uitgebreide offerte met een preview of moodboard. Na akkoord op de offerte en preview gaat de ontwerpfase van start.

Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een voorstel voor de kaart, envelop en accessoires. Met jullie feedback maak ik de aanpassingen om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Er zijn 3 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp en proefdruk (enkel bij digitaal drukwerk) is goedgekeurd stuur ik de factuur. Zodat de voorbereiding, zoals inkopen van materialen, kan worden gestart. In het geval van een geboortekaartje kunnen de enveloppen al eerder toegestuurd worden.

Na akkoord op het finale ontwerp worden de kaarten gedrukt. Wanneer de kaarten gereed zijn, zal de drukker deze versturen via de PostNL pakketservice.

Dit duurt ± 2-3 werkdagen bij standaard drukwerk. Ambachtelijk drukwerk en speciale afwerkingen duren langer, ± 5-7 werkdagen.

Ook jouw mooie moment vieren
met een persoonlijke kaart?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials