geboortekaartje sunset

Geboortekaartje Sunset

Marlowe

Een heel persoonlijk geboortekaartje. Geïnspireerd op de woonplaats, met sunsets en waves.
geboortekaartje sunset and waves
sunset geboortekaartje

Een geboortekaartje met een sunset en waves. Dat kan ook haast niet anders wanneer je in Californië woont. De ouders werden geïnspireerd door de palmbomen en zonsondergang daar. Het kaartje van Marlowe kreeg daarom warme zomerse kleuren en een unieke golvende vorm. Haar naam werd gedrukt met een sprankelend zilveren foliedruk. Net als de glinsteringen die je op het water ziet.

Heb je ook een idee om jouw geboortekaartje nog persoonlijker te maken? We denken graag met je mee hoe we dat kunnen uitwerken!


Formaat

148×105 mm

papiersoort

350 grams met silk touch laminaat

Drukwerk

full colour digitaal foliedruk + kapvorm

set

geboortekaart met envelop

Hoe werkt het .

Heb je een kaart gezien die je aanspreekt of denk je dat de stijl past bij de ideeën voor jouw bijzondere moment? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.

Op basis van het ingevulde formulier ontvang je een uitgebreide offerte met een preview of moodboard. Na akkoord op de offerte en preview gaat de ontwerpfase van start.

Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een voorstel voor de kaart, envelop en accessoires. Met jullie feedback maak ik de aanpassingen om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Er zijn 3 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp en proefdruk (enkel bij digitaal drukwerk) is goedgekeurd stuur ik de factuur. Zodat de voorbereiding, zoals inkopen van materialen, kan worden gestart. In het geval van een geboortekaartje kunnen de enveloppen al eerder toegestuurd worden.

Na akkoord op het finale ontwerp worden de kaarten gedrukt. Wanneer de kaarten gereed zijn, zal de drukker deze versturen via de PostNL pakketservice.

Dit duurt ± 2-3 werkdagen bij standaard drukwerk. Ambachtelijk drukwerk en speciale afwerkingen duren langer, ± 5-7 werkdagen.

Ook jouw mooie moment vieren
met een persoonlijke kaart?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials