geboortekaartjes zusje

Geboortekaartjes zusje

Louise, Sofia, Emily

Geboortekaartjes voor een zusje, die wil je net iets anders laten zijn, maar wel bij elkaar laten horen. Door een kleur te veranderen of een andere vorm te kiezen, maar wel dezelfde stijl aan te houden, bereik je dit familie gevoel.
geboortekaartje letterpers
geboortekaartje zusje
geboortekaartje minimalistisch letterpers

Ik vind het altijd heel bijzonder als ik mee mag werken aan geboortekaartjes voor een zusje. Voor deze zusjes mocht dat zelfs 3 keer.

Iedere keer werd de naam in letterpers gedrukt. Hiervoor wordt een stempel gemaakt van de naam. En deze wordt met een dun laagje inkt in de kaart geperst. Zodat de naam iets verdiept in de kaart ligt.

Alle kaarten werden voorzien van een andere kleur, om er zo toch een eigen kaartje van te maken. En je ook nog ziet dat het ‘familie’ is. De setjes werden afgemaakt met een touwtje en envelop in de kleur die bij de naam past.


Formaat

148×105 mm

papiersoort

old mill 350 grams

Drukwerk

letterpers & full colour

set

geboortekaart met envelop

Hoe werkt het .

Heb je een kaart gezien die je aanspreekt of denk je dat de stijl past bij de ideeën voor jouw bijzondere moment? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.

Op basis van het ingevulde formulier ontvang je een uitgebreide offerte met een preview of moodboard. Na akkoord op de offerte en preview gaat de ontwerpfase van start.

Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een voorstel voor de kaart, envelop en accessoires. Met jullie feedback maak ik de aanpassingen om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Er zijn 3 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp en proefdruk (enkel bij digitaal drukwerk) is goedgekeurd stuur ik de factuur. Zodat de voorbereiding, zoals inkopen van materialen, kan worden gestart. In het geval van een geboortekaartje kunnen de enveloppen al eerder toegestuurd worden.

Na akkoord op het finale ontwerp worden de kaarten gedrukt. Wanneer de kaarten gereed zijn, zal de drukker deze versturen via de PostNL pakketservice.

Dit duurt ± 2-3 werkdagen bij standaard drukwerk. Ambachtelijk drukwerk en speciale afwerkingen duren langer, ± 5-7 werkdagen.

Ook jouw mooie moment vieren
met een persoonlijke kaart?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials