wedding stationery trouwkaarten set

Italian wedding

Anneroos & Tom

Een Italian wedding tussen de hoge cipres bomen gebundeld in een trouwkaarten set voor Anneroos & Tom.
italian wedding trouwkaarten
italian wedding details card
italian wedding menu

Anneroos & Tom trouwden in Italië. Een Italian wedding op een wijngaard tussen de hoge cipres bomen. En wat een feest was het om aan deze set te mogen werken. Omdat het een wedding weekend vol liefde was, werden deze data een beeldmerk wat terug kwam in alle uitingen.

De gasten werden al ruim op tijd op de hoogte gesteld van dit weekend door middel van een save the date kaart. Op die manier hebben vrienden en familie alle tijd om hun reis te plannen.

Na de save the date, volgde de trouwkaarten. Dit werd een pakketje wat bestond uit verschillende lagen. Omhuld in een donkergroene omslag, waar de namen van het bruidspaar in werden gedrukt met een verdiepte blinddruk (zonder inkt). Aan de binnenkant werd laagje voor laagje de locatie en de benodigde informatie bekend gemaakt.

Ook tijdens het weekend ging het papierwerk in stijl door. Op de kamers kwamen programma boekjes te liggen, met daarop een plattegrond van de wijngaard. Zo wisten de gasten waar ze werden verwacht voor een heerlijke ‘pizza night’ en natuurlijk het magische moment van het jawoord.

Er waren menukaarten met goudfolie en bedank kaartjes om de gasten een kleine herinnering mee te geven.

Formaat

120 x 170 mm

papiersoort

Colorplan Racing Green 350 grams

Drukwerk

full colour, blinddruk en hotfoil goudfolie

set

save the date, trouwkaarten en on-the-day items

Hoe werkt het .

Heb je een kaart gezien die je aanspreekt of denk je dat de stijl past bij de ideeën voor jouw bijzondere moment? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.

Op basis van het ingevulde formulier ontvang je een uitgebreide offerte met een preview of moodboard. Na akkoord op de offerte en preview gaat de ontwerpfase van start.

Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een voorstel voor de kaart, envelop en accessoires. Met jullie feedback maak ik de aanpassingen om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Er zijn 3 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp en proefdruk (enkel bij digitaal drukwerk) is goedgekeurd stuur ik de factuur. Zodat de voorbereiding, zoals inkopen van materialen, kan worden gestart. In het geval van een geboortekaartje kunnen de enveloppen al eerder toegestuurd worden.

Na akkoord op het finale ontwerp worden de kaarten gedrukt. Wanneer de kaarten gereed zijn, zal de drukker deze versturen via de PostNL pakketservice.

Dit duurt ± 2-3 werkdagen bij standaard drukwerk. Ambachtelijk drukwerk en speciale afwerkingen duren langer, ± 5-7 werkdagen.

Ook jouw mooie moment vieren
met een persoonlijke kaart?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials