geboortekaartje linnen preeg

Linnen geboortekaartje

Mees

Een linnen geboortekaartje waarbij de naam omhoog komt.
geboortekaartje neutral
minimalistisch geboortekaartje jongen
linnen geboortekaartje

Een linnen geboortekaartje voor Mees. Zijn naam werd met een preeg in het échte linnen papier gedrukt. Het papier wordt beplakt met de linnen stof wat zorgt voor een extra zacht uiterlijk. Het minimalistische ontwerp wordt toch heel bijzonder door het gekozen papier en de ambachtelijke manier van drukken.


Formaat

148×105 mm

papiersoort

450 grams linnen beige

Drukwerk

blindpreeg en full colour

set

geboortekaart met envelop en sluitzegels

Hoe werkt het .

Heb je een kaart gezien die je aanspreekt of denk je dat de stijl past bij de ideeën voor jouw bijzondere moment? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.

Op basis van het ingevulde formulier ontvang je een uitgebreide offerte met een preview of moodboard. Na akkoord op de offerte en preview gaat de ontwerpfase van start.

Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een voorstel voor de kaart, envelop en accessoires. Met jullie feedback maak ik de aanpassingen om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Er zijn 3 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp en proefdruk (enkel bij digitaal drukwerk) is goedgekeurd stuur ik de factuur. Zodat de voorbereiding, zoals inkopen van materialen, kan worden gestart. In het geval van een geboortekaartje kunnen de enveloppen al eerder toegestuurd worden.

Na akkoord op het finale ontwerp worden de kaarten gedrukt. Wanneer de kaarten gereed zijn, zal de drukker deze versturen via de PostNL pakketservice.

Dit duurt ± 2-3 werkdagen bij standaard drukwerk. Ambachtelijk drukwerk en speciale afwerkingen duren langer, ± 5-7 werkdagen.

Ook jouw mooie moment vieren
met een persoonlijke kaart?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials