simpel geboortekaartje

Simpel geboortekaartje

Camille

Een simpel geboortekaartje hoeft zeker niet saai te zijn. Met wat kleur een sierlijk lettertype en een statement ontwerp maak je er een bijzonder kaartje van.
simpel geboortekaartje meisje

Een simpel geboortekaartje, maar zeker niet saai. Het verfijnde, moderne lettertype speelt hier de hoofdrol. Door de naam en de overige geboortegegevens groot op de kaart te plaatsen, ontstaat er een spel van letters. De peach kleur van de tekst op het geboortekaartje hebben we terug laten komen in een iets zachtere ton-sur-ton envelop.

Formaat

148×105 mm

papiersoort

Old Mill 350 grams

Drukwerk

full colour digitaal

set

geboortekaart met luxe envelop

Hoe werkt het .

Heb je een kaart gezien die je aanspreekt of denk je dat de stijl past bij de ideeën voor jouw bijzondere moment? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.

Op basis van het ingevulde formulier ontvang je een uitgebreide offerte met een preview of moodboard. Na akkoord op de offerte en preview gaat de ontwerpfase van start.

Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een voorstel voor de kaart, envelop en accessoires. Met jullie feedback maak ik de aanpassingen om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Er zijn 3 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp en proefdruk (enkel bij digitaal drukwerk) is goedgekeurd stuur ik de factuur. Zodat de voorbereiding, zoals inkopen van materialen, kan worden gestart. In het geval van een geboortekaartje kunnen de enveloppen al eerder toegestuurd worden.

Na akkoord op het finale ontwerp worden de kaarten gedrukt. Wanneer de kaarten gereed zijn, zal de drukker deze versturen via de PostNL pakketservice.

Dit duurt ± 2-3 werkdagen bij standaard drukwerk. Ambachtelijk drukwerk en speciale afwerkingen duren langer, ± 5-7 werkdagen.

Ook jouw mooie moment vieren
met een persoonlijke kaart?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials