trouwkaarten met goudfolie

Trouwkaarten met goudfolie

Mitzi en Joris

De trouwkaarten set voor Mitzi & Joris hadden een gouden touch. Het beeldmerk van de locatie werd gedrukt in goudfolie.
menukaart en naamkaartje
trouwkaarten met goudfolie

Voor Mitzi & Joris was het na twee geboortekaartjes nu ook tijd voor een trouwkaart. En wat ben ik daar dankbaar voor. Iedere keer hadden zij goed voor zich hoe de kaarten er uit moesten komen te zien. Na de kaarten ging het nog verder. Aan alle details werd gedacht waardoor er een complete wedding set ontstond.

De save the date kaart had een foto van het koppel. Met daar al een gouden sparkle. De trouwkaarten met goudfolie zijn simplistisch en elegant. Met daarop het beeldmerk van de locatie. De enveloppen werden voorzien van een preegstempel. Zodat aan de buitenkant al te zien is, dat het tijd is voor een feestje.

Naast de trouwkaarten maakten we boekjes voor tijdens de ceremonie voor de Nederlandse en Engelse gasten. Voor tijdens het diner waren er menukaarten met persoonlijke naamkaartjes die bij elkaar werden gehouden met de zijden linten van La Lettre Kalligrafie. Deze linten zijn er in verschillende afmetingen en de mooiste kleuren.

Formaat

120 x 170 mm

papiersoort

Colorplan Mist 350 grams

Drukwerk

full colour + hotfoil goud

set

save the date, trouwkaarten en on-the-day items

Hoe werkt het .

Heb je een kaart gezien die je aanspreekt of denk je dat de stijl past bij de ideeën voor jouw bijzondere moment? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.

Op basis van het ingevulde formulier ontvang je een uitgebreide offerte met een preview of moodboard. Na akkoord op de offerte en preview gaat de ontwerpfase van start.

Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een voorstel voor de kaart, envelop en accessoires. Met jullie feedback maak ik de aanpassingen om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Er zijn 3 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp en proefdruk (enkel bij digitaal drukwerk) is goedgekeurd stuur ik de factuur. Zodat de voorbereiding, zoals inkopen van materialen, kan worden gestart. In het geval van een geboortekaartje kunnen de enveloppen al eerder toegestuurd worden.

Na akkoord op het finale ontwerp worden de kaarten gedrukt. Wanneer de kaarten gereed zijn, zal de drukker deze versturen via de PostNL pakketservice.

Dit duurt ± 2-3 werkdagen bij standaard drukwerk. Ambachtelijk drukwerk en speciale afwerkingen duren langer, ± 5-7 werkdagen.

Ook jouw mooie moment vieren
met een persoonlijke kaart?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials