wavey geboortekaartje

Wavey geboortekaart

Wynne

Met deze wavey geboortekaart stuur je een feestje door de brievenbus. Met de golvende randen en deze kleuren verspreid je instant happiness. Dat is toch een warm welkom wanneer je kleintje er is?
geboortekaartje waves
geboortekaart waves
geboortekaartje golfrand

De felle oranje kleur spat van het kaartje af door de foliedruk. Hierdoor blijft de kleur lekker fel op de lila achtergrond. Met een messing stempel wordt de folie geperst, waardoor deze iets verdiept in de kaart ligt. Op de achterzijde plaatsten we enkel de noodzakelijke details. Zodat hier de rust werd bewaard. Een minimalistische lay-out, maar in combinatie met de unieke vorm en kleurgebruik echt geen saaie kaart.

Formaat

148×105 mm

papiersoort

Colorplan Lavender 350 grams

Drukwerk

orange hotfoil + full colour en stans

set

wavey geboortekaart met envelop en sluitzegel

Hoe werkt het .

Heb je een kaart gezien die je aanspreekt of denk je dat de stijl past bij de ideeën voor jouw bijzondere moment? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.

Op basis van het ingevulde formulier ontvang je een uitgebreide offerte met een preview of moodboard. Na akkoord op de offerte en preview gaat de ontwerpfase van start.

Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een voorstel voor de kaart, envelop en accessoires. Met jullie feedback maak ik de aanpassingen om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Er zijn 3 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp en proefdruk (enkel bij digitaal drukwerk) is goedgekeurd stuur ik de factuur. Zodat de voorbereiding, zoals inkopen van materialen, kan worden gestart. In het geval van een geboortekaartje kunnen de enveloppen al eerder toegestuurd worden.

Na akkoord op het finale ontwerp worden de kaarten gedrukt. Wanneer de kaarten gereed zijn, zal de drukker deze versturen via de PostNL pakketservice.

Dit duurt ± 2-3 werkdagen bij standaard drukwerk. Ambachtelijk drukwerk en speciale afwerkingen duren langer, ± 5-7 werkdagen.

Ook jouw mooie moment vieren
met een persoonlijke kaart?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials