complete geboorte set

Complete geboorte set

Teddie

Verstuur een feestje door de brievenbus met een mooi samengesteld pakketje. De lila geboortekaart combineren we met paarse accessoires, zoals de envelop en de uitnodigingen voor het kraamfeest.
geboorte set
geboorte stationery set
geboortekaart stationery baby

Een complete geboorte set voor Teddie. Met daarin een geboortekaart en een uitnodiging voor het kraamfeest. Bijpassende luxe enveloppen met adreslabels in stijl van het geboortekaartje en een persoonlijke sluitzegel.

Wanneer je kiest voor zo’n complete geboorte set, bepaal je zelf wat je in het pakket terug wilt zien. Een extra kaartje kunnen we bijvoorbeeld ook invullen met een eerste babyfoto, een mooi gedichtje om je kleintje te verwelkomen of een specifieke wens rondom het kraambezoek of kraamcadeautjes.

En natuurlijk kan het nog verder gaan dan het postpakketje. Denk aan een geboortevlag of bord voor in de tuin, doopsuikers om mee te geven aan de kraamvisite, een mooie poster van het kaartje om op te hangen in het kamertje…en nog veel meer om de geboorte van je kleintje in stijl te vieren.

Kaart in een ander formaat of kleur zien? Check hier het kaartje van Camille


Formaat

100x210mm

papiersoort

350 grams Colorplan Lavender

Drukwerk

full colour digitaal

set

geboortekaart – kraamfeest uitnodiging – envelop en sticker

Hoe werkt het .

Heb je een kaart gezien die je aanspreekt of denk je dat de stijl past bij de ideeën voor jouw bijzondere moment? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.

Op basis van het ingevulde formulier ontvang je een uitgebreide offerte met een preview of moodboard. Na akkoord op de offerte en preview gaat de ontwerpfase van start.

Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een voorstel voor de kaart, envelop en accessoires. Met jullie feedback maak ik de aanpassingen om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Er zijn 3 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp en proefdruk (enkel bij digitaal drukwerk) is goedgekeurd stuur ik de factuur. Zodat de voorbereiding, zoals inkopen van materialen, kan worden gestart. In het geval van een geboortekaartje kunnen de enveloppen al eerder toegestuurd worden.

Na akkoord op het finale ontwerp worden de kaarten gedrukt. Wanneer de kaarten gereed zijn, zal de drukker deze versturen via de PostNL pakketservice.

Dit duurt ± 2-3 werkdagen bij standaard drukwerk. Ambachtelijk drukwerk en speciale afwerkingen duren langer, ± 5-7 werkdagen.

Ook jouw mooie moment vieren
met een persoonlijke kaart?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials