doopsuiker DIY

Dubbel geboortekaartje met preeg

Jasmijn

Een dubbel geboortekaartje met preeg van de naam op de voorzijde van de kaart.
Dubbel geboortekaartje met preeg
geboortekaartje met preeg

De speelse ‘handgeschreven’ naam spat van de kaart af. Door middel van een preegdruk komt de naam verhoogd op de kaart te liggen. Hierdoor ontstaat altijd aan de andere kant van het papier een afdruk in spiegelbeeld. Met een dubbel geboortekaartje heb je dan altijd nog genoeg ruimte over om alle andere gegevens op de kaart te plaatsen.

Formaat

148×105 mm

papiersoort

Old Mill 350g

Drukwerk

preeg

set

dubbele kaart met envelop

Hoe werkt het .

Heb je een kaart gezien die je aanspreekt of denk je dat de stijl past bij de ideeën voor jouw bijzondere moment? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.

Op basis van het ingevulde formulier ontvang je een uitgebreide offerte met een preview of moodboard. Na akkoord op de offerte en preview gaat de ontwerpfase van start.

Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een voorstel voor de kaart, envelop en accessoires. Met jullie feedback maak ik de aanpassingen om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Er zijn 3 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp en proefdruk (enkel bij digitaal drukwerk) is goedgekeurd stuur ik de factuur. Zodat de voorbereiding, zoals inkopen van materialen, kan worden gestart. In het geval van een geboortekaartje kunnen de enveloppen al eerder toegestuurd worden.

Na akkoord op het finale ontwerp worden de kaarten gedrukt. Wanneer de kaarten gereed zijn, zal de drukker deze versturen via de PostNL pakketservice.

Dit duurt ± 2-3 werkdagen bij standaard drukwerk. Ambachtelijk drukwerk en speciale afwerkingen duren langer, ± 5-7 werkdagen.

Ook jouw mooie moment vieren
met een persoonlijke kaart?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials