geboorte stationery

Geboorte stationery

Muze

Alle onderdelen in één stijl om de komst van je kleintje in stijl te vieren. Denk verder dan het geboortekaartje, kies enveloppen, sluitzegels en adreslabels om de kaarten mooi te versturen. Voeg een uitnodiging bij voor het kraamfeest en laat bijpassende labels maken voor de doopsuikers.

Voor Muze ontwikkelden we een set kaarten die aansloten bij de gekozen doopsuiker. Zo ontstond er een complete geboorte stationery, waarbij alle elementen bij elkaar passen. Er werd een kaart gedrukt met label en daarbij een uitnodiging voor een feestje van grote broer Luuk en zijn pasgeboren zusje, allemaal in de kleuren van de gekozen doopsuikers.

Formaat

140×90 mm

papiersoort

old mill 350 grams

Drukwerk

full colour

set

kaart met naamlabel, uitnodiging kraamfeest en enveloppen

Hoe werkt het .

Heb je een kaart gezien die je aanspreekt of denk je dat de stijl past bij de ideeën voor jouw bijzondere moment? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.

Op basis van het ingevulde formulier ontvang je een uitgebreide offerte met een preview of moodboard. Na akkoord op de offerte en preview gaat de ontwerpfase van start.

Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een voorstel voor de kaart, envelop en accessoires. Met jullie feedback maak ik de aanpassingen om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Er zijn 3 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp en proefdruk (enkel bij digitaal drukwerk) is goedgekeurd stuur ik de factuur. Zodat de voorbereiding, zoals inkopen van materialen, kan worden gestart. In het geval van een geboortekaartje kunnen de enveloppen al eerder toegestuurd worden.

Na akkoord op het finale ontwerp worden de kaarten gedrukt. Wanneer de kaarten gereed zijn, zal de drukker deze versturen via de PostNL pakketservice.

Dit duurt ± 2-3 werkdagen bij standaard drukwerk. Ambachtelijk drukwerk en speciale afwerkingen duren langer, ± 5-7 werkdagen.

Ook jouw mooie moment vieren
met een persoonlijke kaart?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials