Geboortekaartje met eigen illustratie

Isabella

Heb je een eigen illustratie die je graag terug laat komen in het ontwerp van je geboortekaartje? Ook dat kan. Het kaartje van Isabella is daar een goed voorbeeld van.

De moeder van Isabella houdt van kunst en van kleur. Geïnspireerd door de werken van Matisse, maakte zij deze illustratie voor op het geboortekaartje van haar dochtertje. Aan de binnenzijde kwam het gedichtje terug wat ook op haar eigen geboortekaartje stond. Zo werd dit een heel persoonlijk en uniek kaartje voor Isabella.

Formaat

105 x 148 mm

papiersoort

Old Mill 350 grams

Drukwerk

naam in preeg met 1 kleur, full colour

set

dubbele kaart, envelop en sluitzegel

Hoe werkt het .

Heb je een kaart gezien die je aanspreekt of denk je dat de stijl past bij de ideeën voor jouw bijzondere moment? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.

Op basis van het ingevulde formulier ontvang je een uitgebreide offerte met een preview of moodboard. Na akkoord op de offerte en preview gaat de ontwerpfase van start.

Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een voorstel voor de kaart, envelop en accessoires. Met jullie feedback maak ik de aanpassingen om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Er zijn 3 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp en proefdruk (enkel bij digitaal drukwerk) is goedgekeurd stuur ik de factuur. Zodat de voorbereiding, zoals inkopen van materialen, kan worden gestart. In het geval van een geboortekaartje kunnen de enveloppen al eerder toegestuurd worden.

Na akkoord op het finale ontwerp worden de kaarten gedrukt. Wanneer de kaarten gereed zijn, zal de drukker deze versturen via de PostNL pakketservice.

Dit duurt ± 2-3 werkdagen bij standaard drukwerk. Ambachtelijk drukwerk en speciale afwerkingen duren langer, ± 5-7 werkdagen.

Ook jouw mooie moment vieren
met een persoonlijke kaart?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials