Letterpers Geboortekaartje

Zeger

Mooie druktechnieken zoals letterpers zorgen ervoor dat een simplistisch ontwerp een heel stijlvol geboortekaartje wordt.

Voor Zeger maakten we een geboortekaartje in de lijn van het kaartje van zijn grote zus. Beide kaarten werden gedrukt op stevig gekleurd papier. De letterpers techniek drukt de letters echt in de kaart, waardoor ze verdiept in de kaart liggen en voelbaar worden. De kleur van de opdruk lieten we aansluiten bij de envelop, zodat het een mooi geheel vormt.

Formaat

105 x 148 mm

papiersoort

colorplan mist 700 grams

Drukwerk

letterpers 1 kleur

set

kaart met envelop en sluitzegel

Hoe werkt het .

Heb je een kaart gezien die je aanspreekt of denk je dat de stijl past bij de ideeën voor jouw bijzondere moment? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.

Op basis van het ingevulde formulier ontvang je een uitgebreide offerte met een preview of moodboard. Na akkoord op de offerte en preview gaat de ontwerpfase van start.

Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een voorstel voor de kaart, envelop en accessoires. Met jullie feedback maak ik de aanpassingen om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Er zijn 3 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp en proefdruk (enkel bij digitaal drukwerk) is goedgekeurd stuur ik de factuur. Zodat de voorbereiding, zoals inkopen van materialen, kan worden gestart. In het geval van een geboortekaartje kunnen de enveloppen al eerder toegestuurd worden.

Na akkoord op het finale ontwerp worden de kaarten gedrukt. Wanneer de kaarten gereed zijn, zal de drukker deze versturen via de PostNL pakketservice.

Dit duurt ± 2-3 werkdagen bij standaard drukwerk. Ambachtelijk drukwerk en speciale afwerkingen duren langer, ± 5-7 werkdagen.

Ook jouw mooie moment vieren
met een persoonlijke kaart?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials