geboortekaartje met babyfoto

Geboortekaartje met eerste babyfoto

Alix

Een foto van je kleintje meesturen om al een eerste glimp van jullie wonder te delen kan eenvoudig met dit geboortekaartje.

De eerste foto van je kleintje voeg je nu eenvoudig toe aan het geboortekaartje. De foto kan je op de kaart schuiven, waardoor er een mooi lijstje om de foto ontstaat. Wil je een andere kleur dan wit? Dat is zeker mogelijk! We zorgen ervoor dat de kleur mooi bij de foto past. Op de achterkant van de kaart staan alle gegevens overzichtelijk weer gegeven.

Formaat

105 x 148 mm

papiersoort

old mill 350 grams

Drukwerk

full colour

set

kaart met foto inlegkaart en envelop

Hoe werkt het .

Heb je een kaart gezien die je aanspreekt of denk je dat de stijl past bij de ideeën voor jouw bijzondere moment? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.

Op basis van het ingevulde formulier ontvang je een uitgebreide offerte met een preview of moodboard. Na akkoord op de offerte en preview gaat de ontwerpfase van start.

Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een voorstel voor de kaart, envelop en accessoires. Met jullie feedback maak ik de aanpassingen om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Er zijn 3 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp en proefdruk (enkel bij digitaal drukwerk) is goedgekeurd stuur ik de factuur. Zodat de voorbereiding, zoals inkopen van materialen, kan worden gestart. In het geval van een geboortekaartje kunnen de enveloppen al eerder toegestuurd worden.

Na akkoord op het finale ontwerp worden de kaarten gedrukt. Wanneer de kaarten gereed zijn, zal de drukker deze versturen via de PostNL pakketservice.

Dit duurt ± 2-3 werkdagen bij standaard drukwerk. Ambachtelijk drukwerk en speciale afwerkingen duren langer, ± 5-7 werkdagen.

Ook jouw mooie moment vieren
met een persoonlijke kaart?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials