geboortekaartje met goudfolie

Geboortekaartje met goudfolie

Thijs

Dit geboortekaartje is met goudfolie bedrukt. De naam sprankelt op het label. En op de kaart erachter staan alle andere gegevens van Thijs.
geboortekaartje jongen

Het naamlabel kaartje is een speels kaartje waar de indeling van kan verschillen. Op het label is plek voor de naam, maar je kan hier ook een tekst plaatsen om jouw kleintje te verwelkomen. Voor het kaartje van Thijs werd gekozen voor de naam, gedrukt in goudfolie. Er zijn verschillende manieren om te drukken in goudfolie. Voor dit kaartje kozen we voor de ambachtelijke ‘hotfoil’ wijze. Door middel van een stempel wordt de folie onder verhitting in de kaart geperst. De naam komt dan ook iets verdiept in de kaart te liggen. Deze vorm van foliedruk geeft een superstrak resultaat en zorgt voor die extra sparkle.

Al deze prachtige foto’s werden bij Thijs thuis gemaakt door de geweldige Lotte Bosschieter Fotografie.

Formaat

140×90 mm

papiersoort

Old Mill 350 grams

Drukwerk

full colour + goudfolie

set

kaart met naamlabel en envelop

Hoe werkt het .

Heb je een kaart gezien die je aanspreekt of denk je dat de stijl past bij de ideeën voor jouw bijzondere moment? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.

Op basis van het ingevulde formulier ontvang je een uitgebreide offerte met een preview of moodboard. Na akkoord op de offerte en preview gaat de ontwerpfase van start.

Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een voorstel voor de kaart, envelop en accessoires. Met jullie feedback maak ik de aanpassingen om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Er zijn 3 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp en proefdruk (enkel bij digitaal drukwerk) is goedgekeurd stuur ik de factuur. Zodat de voorbereiding, zoals inkopen van materialen, kan worden gestart. In het geval van een geboortekaartje kunnen de enveloppen al eerder toegestuurd worden.

Na akkoord op het finale ontwerp worden de kaarten gedrukt. Wanneer de kaarten gereed zijn, zal de drukker deze versturen via de PostNL pakketservice.

Dit duurt ± 2-3 werkdagen bij standaard drukwerk. Ambachtelijk drukwerk en speciale afwerkingen duren langer, ± 5-7 werkdagen.

Ook jouw mooie moment vieren
met een persoonlijke kaart?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials