minimalistisch geboortekaartje

Minimalistisch geboortekaartje

Jules

Een stijlvol geboortekaartje door zijn eenvoud. Met de fijnste papiersoorten creëren we dat luxe gevoel wanneer je het kaartje in handen hebt.
geboortekaart met foto

Voor Jules drukten we een geboortekaartje op mooi dik gekleurd papier. En kozen daar een donkerblauwe envelop bij. De kleuren van het Colorplan papier zijn één voor één prachtig. Heb jij een bepaalde kleur in gedachten voor jouw geboortekaartje? Dan gaan we op zoek naar het mooiste papier wat daar bij past.

Formaat

210×100 mm

papiersoort

colorplan mist 350 grams

Drukwerk

full colour

set

kaart met envelop

Hoe werkt het .

Heb je een kaart gezien die je aanspreekt of denk je dat de stijl past bij de ideeën voor jouw bijzondere moment? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.

Op basis van het ingevulde formulier ontvang je een uitgebreide offerte met een preview of moodboard. Na akkoord op de offerte en preview gaat de ontwerpfase van start.

Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een voorstel voor de kaart, envelop en accessoires. Met jullie feedback maak ik de aanpassingen om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Er zijn 3 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp en proefdruk (enkel bij digitaal drukwerk) is goedgekeurd stuur ik de factuur. Zodat de voorbereiding, zoals inkopen van materialen, kan worden gestart. In het geval van een geboortekaartje kunnen de enveloppen al eerder toegestuurd worden.

Na akkoord op het finale ontwerp worden de kaarten gedrukt. Wanneer de kaarten gereed zijn, zal de drukker deze versturen via de PostNL pakketservice.

Dit duurt ± 2-3 werkdagen bij standaard drukwerk. Ambachtelijk drukwerk en speciale afwerkingen duren langer, ± 5-7 werkdagen.

Ook jouw mooie moment vieren
met een persoonlijke kaart?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials