minimalistische trouwkaarten

Minimalistische trouwkaart

Tine en Jelle

Deze set trouwkaarten is aan te passen naar jullie persoonlijke dag. We plaatsen een tekst op de kaart die staat voor jullie liefdesverhaal en geven de kaarten de kleur van die aansluit bij jullie dag.
minimalistische trouwkaarten
minimalistische trouwkaart

Tine & Jelle kozen voor naturel kleuren voor hun minimalistische trouwkaarten set. Naast de uitnodiging voegden zij een klein kaartje bij voor de daggasten, die al eerder verwacht werden voor een heerlijke lunch.

Formaat

120 x 170 mm

papiersoort

old mill 350 grams

Drukwerk

full colour

set

trouwkaart, inlegkaart en envelop

Hoe werkt het .

Heb je een kaart gezien die je aanspreekt of denk je dat de stijl past bij de ideeën voor jouw bijzondere moment? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.

Op basis van het ingevulde formulier ontvang je een uitgebreide offerte met een preview of moodboard. Na akkoord op de offerte en preview gaat de ontwerpfase van start.

Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een voorstel voor de kaart, envelop en accessoires. Met jullie feedback maak ik de aanpassingen om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Er zijn 3 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp en proefdruk (enkel bij digitaal drukwerk) is goedgekeurd stuur ik de factuur. Zodat de voorbereiding, zoals inkopen van materialen, kan worden gestart. In het geval van een geboortekaartje kunnen de enveloppen al eerder toegestuurd worden.

Na akkoord op het finale ontwerp worden de kaarten gedrukt. Wanneer de kaarten gereed zijn, zal de drukker deze versturen via de PostNL pakketservice.

Dit duurt ± 2-3 werkdagen bij standaard drukwerk. Ambachtelijk drukwerk en speciale afwerkingen duren langer, ± 5-7 werkdagen.

Ook jouw mooie moment vieren
met een persoonlijke kaart?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials