strak en stoer geboortekaartje

Strak en stoer geboortekaartje

Noué

De strakke letters en staande vorm maken van dit kaartje een bijzonder geboortekaartje.
geboortekaartje strak en modern
geboortekaartje jongen

Een strak en stoer geboortekaartje voor Noué. De strakke letters en bijzondere vorm spelen hierbij een grote rol. De kleuren van de kaarten zijn altijd aan te passen naar wens. Zodat je het kaartje bij het babykamertje kan laten passen. Of gewoon jouw favoriete kleuren terug kunt laten komen.

Wil je meer kaartjes zien in deze bijzondere vorm? Bekijk dan hier het kaartje van Romée of Benjamin.


Formaat

148×105 mm

papiersoort

Old Mill 350g

Drukwerk

full colour

set

tipi kaart met envelop

Hoe werkt het .

Heb je een kaart gezien die je aanspreekt of denk je dat de stijl past bij de ideeën voor jouw bijzondere moment? Neem dan eenvoudig contact op via het contactformulier.

Op basis van het ingevulde formulier ontvang je een uitgebreide offerte met een preview of moodboard. Na akkoord op de offerte en preview gaat de ontwerpfase van start.

Je ontvangt telkens een digitaal bestand met daarin een voorstel voor de kaart, envelop en accessoires. Met jullie feedback maak ik de aanpassingen om het ontwerp helemaal naar wens te maken. Er zijn 3 aanpassingsrondes inbegrepen.

Wanneer het ontwerp en proefdruk (enkel bij digitaal drukwerk) is goedgekeurd stuur ik de factuur. Zodat de voorbereiding, zoals inkopen van materialen, kan worden gestart. In het geval van een geboortekaartje kunnen de enveloppen al eerder toegestuurd worden.

Na akkoord op het finale ontwerp worden de kaarten gedrukt. Wanneer de kaarten gereed zijn, zal de drukker deze versturen via de PostNL pakketservice.

Dit duurt ± 2-3 werkdagen bij standaard drukwerk. Ambachtelijk drukwerk en speciale afwerkingen duren langer, ± 5-7 werkdagen.

Ook jouw mooie moment vieren
met een persoonlijke kaart?

Deze website gebruikt cookies om jou de beste gebruikerservaring te geven. Lees meer

ontwerpstudio oh so pretty party

Bedankt voor jouw aanvraag! We komen snel bij je terug.

Tijdens het wachten kun je nog meer ideeën opdoen via onze socials